FRI FRAKT over kr1700/ Rask levering / Fri retur

OM OSS

Iamhockey .no er et norsk selskap som med suksess har operert på det norske markedet siden 2014.

Iamhockey er den offisielle forhandleren av Jersey53 , FiveStarsCap, RocketGrip, MyFloorball og Hockey Revolution treningsutstyr i Norge.

Vår viktigste arbeidsområde er sport – ishockey og innebandy. 

Vår bedrift består av et team av profesjonelle idrettsutøvere som har til formål å forbedre både innebandy og ishockey. Vi tilbyr derfor produkter som kan utvikle hver idrettsutøvers ferdigheter og hjelpe ham eller henne til å bli bedre. 


 

SPORT REVOLUTION er et selskap som utvikler og produserer treningsutstyr for hockey (HockeyRevolution) og Innebandy (MyFloorball). Treningsutstyret kan brukes hjemme eller på hockeybane. Profesjonelle sportsutøvere og sertifiserte trenere jobber sammen i utviklingen av treningsutstyret. Bruk av treningsutstyr er med på å oppnå effektiv dynamikk og mange andre interessante treningsprosedyrer. Alle produkter du kan bruker med Hockeyrevolution APP.

Hockey Revolution APP - effektivt og personalisert hockeytreningsprogram. Velg og sett mål for å forbedre evnene du ønsker – se videoreprise etter treningen og analyser utførelsen din for å forbedre den. Denne hockeytreningsappen er spesielt designet til trenere, profesjonelle ishockeyspillere, ungdom, barn og amatører. Til dem som virkelig ønsker å perfeksjonere sin ishockey.

Hockey Revolution Games App hjelper deg med å utviklt:

  • reaksjon;
  • rask tenkning og beslutningstaking;
  • de viktigste kølleteknikkelementene;
  • de viktigste kroppsbevegelsene;
  • de viktigste treningsøvelsene utenfor isen

Denne appen er spesielt designet og støtter produktene produsert av Hockey Revolution.  Appen gir mulighet til å trene i samsvar med definerte treningsplaner eller lage dine egne treningsplaner og se treningsvideo gjentakelse etter treningen, analysere resultatene for å kunne forbedre utførelsen. For å trene kan man organisere presisjons og reaksjons kamp med venner og teammedlemmer, samt dele sin utførelse på sosiale medier. 

 

Jersey53 norge

Om JERSEY53
www.JER53Y.NO

JERSEY53 ble etablert i 2004, og siden da har vi klart å bli en av verdens største produsenter av sportsklær ved hjelp av teknologien, sublimeringstekstiltrykk. 

Varemerket, Jersey53, er direkte representert i Den Tsjekkiske Republikk (hovedkontor), Norge, Tyskland, Østerrike, Sveits, Sverige, Finland, Belgia, Nederland, Frankrike, Italia, USA, Canada og Japan.

For å sikre høyest mulig kvalitet og brukervennlighet av produktene våre følger vi aktuelle trender og innovasjoner innen bransjen, samarbeider med ledende idrettslag så vel som enkeltpersoner, og vi jobber med tekstilspesialister.

Sammarbeidet med Jersey53 begynte i 2016 da vi besøkte Jersey53 i Tsjekkia og bestemte oss for å bli deres distributør i Norge. For øyeblikket er hockey den mest solgte og populære sporten. Vi arbeider med alle ligaer fra topp divisjon til lavere. Men vi tilbyr varer også innen andre idretter som innebandy, golf, amerikanskfotball, baseball, motocross osv.

I løpet av de siste tre årene har vi blitt den største tilpassede sportstøy distributøren i Norge. Vi har levert jerseys og andre Jersey53 produkter til slike store hockeyklubber i Norge som Stavanger Oilers, VIF, Lillehammer, Storhamar, Stjernen, Gruner, Furuset, Moss Hockey, Haugesund og mange andre. Det er noe vi er veldig stolte av. Skulle du ønske å lage din vinnende jersey, er vi her for å hjelpe deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss.
www.jer53y.no, [email protected]